-

BT-A mélyfurat

A T-A® fúróbetét számtalan előnyének kihasználásával a BT-A® különleges tervezése jelentősen megnöveli a penetrációs sebességet a hagyományos fúrókhoz képest.

Menetmarás

Hatékony menetkészítés tömör keményfém és cserélhető lapkás menetmaró szerszámokkal. Nagy termelékenység, kivételes szerszáméltaram, kiváló menetminőség.

Egyedi szerszámok

Testreszabott megoldások az egyedi vevői igényekhez igazítva. A specifikus szerszámokkal redukálható a megmunkálási idő és furatköltség

Technológiák

Forgácsolási paraméterek, lapkaválasztó, bevonattechnológiák, útmutató a a szerszámválasztáshoz

Köszöntjük oldalunkon

Az AMEC folyamatos növekedésének motorja, hogy termékeinek - a nagyteljesítményű fúrók, menetmarók, fix és állítható dörzsárak és a különleges, vevői elképzelések indikálta egyedi szerszámok - tervezésekor és gyártásakor mindig a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazza. Célja, hogy szerszámaival mindig a legjobb teljesítményt és leghatékonyabb megoldást nyújtsa Önnek.

Az „Original T-A®” cserélhető lapkás fúrórendszerének 35 évvel ezelőtti bemutatása óta az AMEC® folyamatosan tökéletesíti termékeit. A GEN2 T-A® lapkák fejlesztésekor a teljesítmény növelés volt a legfontosabb szempont. A lapkaalapanyagokban és szerszámtervezésben és bevonatokban eszközölt újítások a hatékonyságnövelést és a furatköltség minimalizálását hivatottak támogatni. A legújabb generációs GEN3SYS® nagy penetrációs fúrórendszer esetében már radikáls geometriai változtatásokat eszközöltünk a hatékonyság maximalizálása érdekében. Az egyedülálló PVD-AM200®-as bevonat is a termelékenység, felületi minőség, pontos megmunkálás és ismételhetőség tekintetében jelentett külölnleges előrelépést.

Termékválasztékunkból

Néhány kiemelt termékünk és jellemzőik

  • fúrószerszámok átm. 9,5mm -től átm. 114,5mm-ig,
  • 2xD-től akár 30xD-ig.
  • különböző geometriájú cserélhető fúróhegyek (HSS, HSS-Co vagy keményfém alapanyagból), többféle bevonattal.
  • extra hosszú, belsőhűtéses keményfém fúrók
  • hidraulikus-port fúrók
  • váltólapkás és tömörkeményfém menetmarók
  • speciális, egyedi tervezésű szerszámok

Az AMEC

Precízitás, teljesítmény, termelékenység - az Allied Maxcut fúrórendszerek technológiai fejlesztésének elsődleges szempontjai. Ez tette lehetővé az AMEC számára, hogy a termelési hatékonyság, teremlékenység, szerszáméltartam tekintetében új ipari sztenderdet állítson fel!

Kapcsolat

Telefon:1-329-1717
Email: protool@protoolkft.hu
Website: www.protool.hu

1131 Budapest,
Reitter Ferenc. u. 132,
(Behajtás az udvarba a
Keszkenő utcáról)