Menu
Your Cart

REGO-FIX / powRgrip kiegészítők

REGO-FIX / powRgrip kiegészítők
A REGO-FIX 1950-es évek óta a fémipar kiszolgálója és beszállítója, és mára a világ vezető precíziós-szerszámtartó készítő üzemévé nőtte ki magát.
A vállalat életében jelentős mérföldkőnek számított az ER befogópatron 1973-as szabadalmazása. 20 évvel később ez a szorítópatron már ipari sztenderdnek számított világszerte.

Az ezredfordulóval a cég egy újabb innovációval rukkolt elő. A 2001-es év ugyanis a powRgrip, hidegzsugor szerszámbefogó rendszer kifejlesztése és szabadalmaztatása jegyében telt.

A cég szakmai múltja, szabadalmai és fejlesztései bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a REGO-FIX nem csupán egy a legjobbak közül,  hanem az egyetlen legjobb az egész világon.


A REGO-FIX alapelve a pontosság, precizitás. A tervezési, fejlesztési gyártási, kivitelezési folyamatoknál, csakúgy mint a vevőgondozásnál és vásárlói kapcsolatoknál, ezt az alapvető értéket tartja mindenekelőtt fontosnak. Ez a mentalitás és elvhűség a kulcsa a piacon elért vezető szerepének. Az autóipar, a repülőgépgyártás, az orvosi ipar, a formagyártás üzemei fokozottan érzékenyek a tökéletes illeszkedés, precíz munkafolyamatok kérdésére, így az iparági szereplők és az iparági beszállítók a gyártó elsődleges célcsoportjai. Ezeknél a megmunkálásoknál érvényesülhetnek és kerülhetnek valóban felszínre a  REGO-FIX termékek komparatív előnyei.

0.- Ft
Nettó ár: 0.- Ft
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.