ÚjdonságokHogy a biztonságos befogás ne legyen többé kihívás!
secuRgrip® szerszámkihúzódás elleni tökéletes védelemA REGO-FIX secuRgrip® rendszere egy mechanikai, alakkal záró kötést biztosít, amelynek révén fixen, előre beállított hosszértéken tartja a szerszámot, így rendkívüli folyamatbiztoságot, és növekvő teljesítményt tesz lehetővé az Ön számára. Elérhető ER és PG rendszerű befogókhoz is. ER rendszer esetén a meglévő befogóval és szorítóanyával használható, pótlólagos beruházás nélkül! Bővebben


Rugalmas alkalmazás és nagy pontosság
micRun® precíziós befogórendszer


A szorítópatronos szerszámbefogó rendszerek továbbra is a leginkább megfizethető, legrugalmasabb és mindezek által a legnépszerűbb szerszámbefogó megoldást kép- viselik a piacon. A REGO-FIX ER rendszerének továbbfejlesztett változata, a micRun® 3xD befogási átmérőnél ≤ 3 μm körfutás-pontosságot biztosít.
Bővebben
 

Optimalizálja hűtését hajtott szerszámain
reCool® adapterrel

CNC esztergálási műveletek optimalizálá-sakor, legegyszerűbben a hűtési folyamat hatékonyabbá tételével érhet el eredményt.
A REGO-Fix  új reCool adapterének alkal-mazásával a meglévő forgó szerszámtartóit teheti alkalmassá a belső hűtőcsa-tornás szerszámok fogadására vagy a hatékony peremhűtés alkalmazására. Az átalakítás két perc alatt elvégezhető, és a berendezés semmilyen karbantartást nem igényel.
Bővebben
 

 

Küldetés


A REGO-FIX 1950-es évek óta a fémipar kiszolgálója és beszállítója, amely mára a világ vezető precíziós-szerszám készítő üzemévé nőtte ki magát. A vállalat életében jelentős mérföldkőnek számított az ER befogópatron 1973-as szabadalmazása. 20 évvel később ez a szorítópatron már ipari sztenderdnek számított világszerte.
Az ezredfordulóval a cég egy újabb innovációval rukkolt elő. A 2001-es év ugyanis a powRgrip szerszámbefogó rendszer kifejlesztése és szabadalmaztatása jegyében telt.

A cég szakmai múltja, szabadalmai és fejlesztései bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a REGO-FIX nem csupán egy a legjobbak közül,  hanem az egyetlen legjobb az egész világon.

A REGO-FIX alapelve a pontosság, precizitás. A tervezési, fejlesztési gyártási, kivitele-zési folyamatoknál, csakúgy mint a vevőgondozásnál és vásárlói kapcsolatoknál, ezt az alapvető értéket tartja mindenekelőtt fontosnak. Ez a mentalitás és elvhűség a kulcsa a piacon elért vezető szerepének. A repülőgépgyártás, az orvosi ipar, a Forma 1 technológiai üzemei fokozottan érzékenyek a tökéletes illeszkedés, precíz munkafolyamatok kérdésére. Ezek azok az ágak ahol a REGO-FIX termékek komparatív előnyei valóban felszínre kerülhetnek.

Df dt at Jd