reCool® adapter hajtott szerszámhoz


A CNC esztergálási műveletek optimalizálásakor, legegyszerűbben a hűtési folyamat hatékonyabbá tételével érhet el eredményt.
A REGO-Fix  új reCool adapterének alkalmazásával a meglévő forgó szerszámtartóit teheti alkalmassá a belső hűtőcsatornás szerszámok fogadására vagy a hatékony peremhűtés alkalmazására. Az átalakítás két perc alatt elvégezhető, és a berendezés semmilyen karbantartást nem igényel.

  Utólagosan is felszerelhető
  ► Az átalakítás 2 percet igényel
  ► 6000 fordulaton
  ► 20 bar nyomásig a rendszer teljes
  hatékonysággal  üzemképes
  ► Karbantartást nem igényel!
  ► Befogási tartomány: 3,00 - 25,00mm


Miért ajánljuk?

Amikor az alkalmazás extrém sebességet, nagy előtolást és magas hőmérséklet terhelést jelent, a hűtőfolyadék optimális használata növelheti a termelékenységet, és csökkenti a gyártási költségeket.

A reCool adapter alkalmazása a meglévő CNC esztergálás műveletek esetében jobb hőelvezetést biztosít a forgácsolási zónában, a hosszabb szerszáméltartammal, tökéletesebb forgácselvezetéssel, nagyobb termelékenységet eredményez és a munkadarab felülete is tökéletesebb lesz.

Utólagosan felszerelhető. Optimális hűtést biztosít minden megmunkálási helyzetben Nem igényel karbantartást, egyszerű szerkezet speciális kenésű karbantartásmentes csapágyak. Hatékonyabb mint a külső hűtőfolyadékhozzávezetés vagy a permetező hűtés!

A REGO-FIX új reCool apatere,  kis utólagos átalkítással a  külső hűtésű hajtott szerszámainkat belső hűtésű hajtott szerszámmá alakíthatja. Ezzel értékállóvá teheti a  korábbi beruházását, növelheti forgácsolási paramétereit, javíthatja ciklusidejét.
A reCool rendszer alkalmazásával, különösen mély furatok készítésésénél, hatékonyabbá tehető a hűtőfolyadék hozzávezetés, a furatból történő forgácskivezetés,  mindezek eredményeképpen jelentősen javul a furat felületi minősége és nő a szerszám éltartama. A rendszer alkalmazásával

►►►Hogy működik? Olvasson tovább

Df dt at Jd