Szerszámbefogás? A leghatékonyabbat keresi? ÍME:

Nagy igénybevételű, nagy pontosságú megmunkálások?  Nagy anyagleválasztás? Fokozott vibráció? Magabiztosan állunk a kihívás elé olyankor is, mikor más befogórendszerek megbízhatósága meginog.


3 mikron körfutáspontosság


A powRgrip® egy mechanikus megfogáson alapuló rendszer, amely bármely más szorítórendszerrel szemben kiemelkedő paramétereket mutat nyomatékátvitel, szorítóerő, körfutás pontosság tekintetében és napjainkban a legmerevebb megfogást biztosító befogórendszernek számít

Hatékony vibrációcsökkentés


A HPC megmunkálásoknál az éltartamot befolyásoló kulcstényező a kellő merevséget biztosító megfogási erő. Folyamatos benchmarkok bizonyítják, hogy a powRgrip® rendszer tudja legnagyobb mértékben csökkenteni a megmunkálás során fellépő rezgéseket.

GYORS
szerszámcsere


Gyors és könnyű szerszámcserét tesz lehetővé. A patron kúposságát, és az anyag rugalmasságát kihasználva a hidraulikus motor 9 tonnás erővel préseli a szerszámot a szerszámtartóba. A művelet 10mp-ig tart, és nincs addicionális időfaktor (pl: lehülés).

Hosszú szerszámélettartam


Nagy ismétlési pontosság: Maximális szorítóerő, körfutáspontosság 20.000 szerszámcsere után is. A forgácsoló-szerszámok éltartóssága mellett a szerszámtartók is jóval hosszabb élettartamúak. Megfelelő tisztítás mellett akár 20.000 csere után is biztosítják a rendszerelőnyöket.


Nyomatékátvitel a powRgrip rendszerrel

a powrgrip rendszer elérhető éltartam növekedés


powRgrip rendszer
szerszámtartó

A powRgrip® szerszámtartók a legtöbb főorsó-csatlakozási opcióval (pl: REGO-FIX CAPTO, BT, BT+, SK, SK+, HSK vagy hengeres szárú) elérhető. Ismerje meg széles termékválasztékunkat a www.protoolkft.hu/rego-fix oldalon

PATRON

Széles patronos befogási tartomány Marás, dörzsárazás fúrás illetve esztergálás szerszámai 0,2 és 25,4mm (1“) közötti szárátmérővel befoghatók. Választható MQL, periférikus- vagy belső hűtési opció

SZERSZÁM

Bármilyen szabványos szárkialakítás befogható Keményfém és HSS szerszámok, hengeres, Weldonos, Whistle notch kialakítású szárak egyaránt befoghatók a powRgrip® tartóiba.


Jelentkezzen ingyenes tesztprogramunkra - Az ajtó Ön előtt is nyitva áll!Szeretne kockázatmentesen meggyőződni a powRgrip nagyszerűségéről? Jelentkezzen ingyenes tesztprogramunkra! Ennek keretében az Ön igényei szerint felszerszámozott gépet kötelezettség és díjmentesen kihelyezzük Önhöz


Használja bérletben! - BérletProgram

Nem szeretne egy összegben beruházni? Nem szeretné meglévő befogórendszerét azonnal lecserélni? Csak ideiglenes munkához használná a powRgrip® befogót? Hiányoznak a pontos számadatok a vásárlási döntés alátámasztásához? További tapasztalati adatokra van szüksége? Tegye hatékonnyá üzletvitelét, ezalatt is Önnek dolgozik a rendszer! Beruházási döntés helyett - Bérleje a powRgrip® befogót! Ha mégis megvenné? Nincs kidobott pénz! Vásárlási döntés esetén a bérleti díjakat jóváírjuk!

Vásárolja meg kamatmentes hitelre! - LízingProgram

Éljen 0%-os hitel ajánlatunkkal! A gépet megvásárolhatja 12 havi kamatmentes hitelre is! Ön most péznügyi kockázat nélkül aknázhatja ki a REGO-FIX powRgrip befogórendszer előnyeit!


Kizárólagos magyarországi képviselet:
PROTOOL Kft - 1131 Budapest Reitter F. u. 132. - 1/329-1717 - sales@protool.hu