A Black Shark menetfúró magas fokú biztonságot nyújt

Shark Line menetfúróink választékát nagy szilárdságú acélokhoz és titánötvözetekhez való szerszámokkal bővítettük ki   
Rendelje meg a dormershop.hu/-n! 


 

Az új menetfúrók terelőéles egyenes hornyú (E334) és csavart hornyú (E335) geometriákban állnak rendelkezésre átmenő és zsákfuratokban történő menetkészítéshez, ezáltal nagy teljesítőképességet és folyamatbiztonságot garantálnak edzett és nemesített anyagokban 45 HRC alatt.
 

Az új menetfúrók a szárukon levő fekete gyűrű révén rögtön azonosíthatók, robusztus geometriájuk jelentősen növeli a forgácsolóél szilárdságát, és támogatja a problémamentes, kiváló minőségű menetkészítést.DORMER GYŰRŰS MENETFÚRÓK - ANYAGSPECIFIKUS SZERSZÁMOK

Szerszámok fókuszban: BLACK SHARK

Ezen felül mindkettő TIAlN-Top bevonattal rendelkezik és speciális porkohászati szerszámacélból készül a szívósság, hosszú éltartam és nagyobb teljesítőképesség érdekében, még magas üzemi hőmérséklet mellett is. 
 
Johan Bodin, a Dormer Pramet menetkészítésért felelős termékfelelőse a következőket mondta el: „Black Shark sorozatunkkal lehetőséget adunk az ügyfeleknek nagy szilárdságú és nagy értékű munkadarabanyagok megmunkálására magas fokú megbízhatóság mellett.

Képzelje el, hogy egy drága alkatrész menetének készítése közben, egy összetett megmunkálási folyamat végső szakaszai egyikében eltörik vagy elkopik a szerszám, az elkészült menet pedig kívül van a tűrésen. Black Shark menetfúróink olyan folyamatbiztonságot garantálnak a felhasználónak, hogy ez nem fordulhat elő.”
 
Az E334 terelőéles egyenes hornyú menetfúró átmenő furatokban 2,5xD-ig alkalmas menetkészítésre, alacsony homlokszöggel a jó forgácskezelés és élszilárdság érdekében. Az E335 csavart hornyú menetfúró kiegyensúlyozottan nagyobb leköszörüléssel rendelkezik a letörésnél, illetve kisebb leköszörüléssel a vezetőmeneteknél, és maximálisan 1,5xD-ig támogatja a menetkészítést zsákfuratokban.


A PROMÓCIÓ részletei:
Hivatkozás: DORMER E334  E335
Érvényesség: 2020.07.31
A promócióban résztvevő szerszámok: 
E334  E335 FEKETE GYŰRŰS MENETFÚRÓK - edzett acélokhoz
Termékkörök: dormer, menetfúrás