Menu
Your Cart

Cikkek, promóciók, technológiák RSS Feed

22 Sep KYOCERA promóciók
0 1827
Lapkavásárlás esetén ajándék befogó, ajándék lapka vagy a fúrószárakból, leszúró pengéből 70-75%-os kedvezmény! A kedvezményben résztvevő termékcsoportok: MARÁS, ESZTERGÁLÁS, TELIBEFÚRÁS SZERSZÁMAI *|MC:SUB..
31 Jul Szerszámautomaták 9.900 EUR-ért
0 1677
Szerszámautomaták 9.900 EUR-értAz ár egy önálló, PC-vel, szoftverrel rendelkező 76 rekeszes automatát tartalmaz*      Tudjon meg többet, töltse le a katalógust…Mit tartalmaz az ár?- High-tech kivitelű fiókos szerszámszekrényEllenálló alapanyag, finom..
31 Jul EHWA Automotive
0 744
Az EHWA világszerte autóipari gyártó cégek és komplementer iparágak beszállítója.Termékpalettájának rövid és áttekintő bemutatását az alábbi összefoglaló tartalmazza,amely az autóipari termékek és azok megmunkálásához ajánlott szerszámainkat ren..
31 Jul ER patronkészlet akció
0 290
Aktuális patron és patronkészlet akciónk   -   3 minőségi osztály, garantált körfutáspontosság   -   Azonnal, raktárról! ..
31 Jul REGO Torco Block
0 328
Meghúzási nyomaték beállítás egyszerűen, bármilyen kulccsal.       A TORCO-BLOCK piacon elérhető egyetlen szerelő szerszám, amely az integrált nyomaték mérő berendezésnek köszönhetően gyors, kényelmes, pontos megoldást nyújt a szorítóanya megfelelő n..
01 Jul powRgrip StarterPack<br> csomagajánlat: 3.690€
0 492
Ünnepelje velünk a REGO-FIX születésnapját! A svájci REGO-FIX  precíziós befogógyártó - az ER patronos és a powRgrip® hidegzsugor befogórendszer kifejlesztője és szabadalmazója -  70 éves évfordulója alkalmából,  most rendkívül  kedvező ajánlattal ..
01 Jul Heimatec - digitális folyamatfigyelés
0 791
  Digitális folyamatfigyelés a  heimatec.Sensoric-kal A  magasabb termelékenység elérése érdekében a kritikus szerszámparamétereket ellenőrizni kell. A digitalizálás most lehetővé teszi a folyamatok optimalizálását a meghajtott eszközöknél is.Ilyen m..
30 Jun PGC Limitált szériás <br> powRgrip 2.350 EUR
0 492
MÉG SOHA NEM VOLT ilyen népszerű a powRgrip kézi berendezése.  A kézi változat ugyanis egyszerre jelent rendkívül gazdaságos megoldást, és járul hozzá drasztikusan a termelési, gyártási technológia innovációjához.A limitált szériás jubileumi kiadás p..
22 Jun LISTA konfigurátor
0 587
Rendezze be műhelyét a high-tech LISTA műhelyberendezésekkel.Miért?Többezer kiegészítő közül választhatLépésről-lépésre haladva állíthatja össze a teljes projektetDinamikus képet kap a tervezett enteriőrrőlA program automatikusan javasolja az elérhet..
22 Jun BlackShark menetfúrók
0 492
A Black Shark menetfúró magas fokú biztonságot nyújtShark Line menetfúróink választékát nagy szilárdságú acélokhoz és titánötvözetekhez való szerszámokkal bővítettük ki   Rendelje meg a dormershop.hu/-n!  Az új menetfúrók terelőéles egyenes hornyú (E..
30 Nov powRgrip PGC
0 462
Ünnepelje velünk a REGO-FIX születésnapját! A svájci REGO-FIX  precíziós befogógyártó - az ER patronos és a powRgrip® hidegzsugor befogórendszer kifejlesztője és szabadalmazója -  70 éves évfordulója alkalmából,  most rendkívül  kedvező ajánlattal ..
30 Nov Aktuális KYOCERA promóciók
0 395
Szerszámok fókuszban:- CCX és PR1725  új típusú lapkagrade30 db lapka vásárlása esetén 10 db lapkát ajándékba adunk vagy a lapkához tartozó JCT típusú késszárakból 70% kedvezményt adunk- Beszúrás kisebb furatokban: SIGC sorozat10 db lapka vásárlása e..
Tételek: 1 - 12 / 14 (2 oldal)
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.