PRAMET - váltólapkás szerszámok

Esztergálás


Váltólapkás esztergálás  

Széles választékban kínálunk szerszámokat és váltólapkákat az esztergáláshoz, amelyek minden alkalmazáshoz használhatók. Esztergáljon akár csak néhány milliméter vagy akár néhány méter átmérőjű alkatrészt, a Pramet Tools szerszámai alkalmasak az Ön követelményeinek teljesítésére. A gyártásban a legmodernebb technológiát használjuk, amely kiváló minőséget és megbízhatóságot garantál. Válassza a megfelelő szerszámot gyártásához.
Töltse le a katalógust!

Marás


Váltólapkás marás  

Kis darab, vagy nagy alkatrészeket megmunkálására folyamatosan bővítjük termékpalettánkat a legújabb fejlesztésekkel, amelyek megfelelnek a modern megmunkálás követelményeinek. Szerszámainkat a legnagyobb fémforgácsoló cégekkel együttműködve fejlesztjük. Csatlakozzon szerszámaink megelégedett felhasználóihoz, akik értékelik ezek minden feltételek között bizonyított teljesítőképességét és megbízhatóságát.

Töltse le a katalógust!

Furatmegmunkálás


Váltólapkás fúrás  
A Furatmegmunkálás területe magában foglalja a furatok elkészítéséhez és a létező furatok megmunkálási minőségének javítására használt szerszámokat.
A PRAMET választék váltólapkás fúrókat tartalmaz 2xD, 3xD, 4xD és 5xD méretben.

Kiesztergálás  
A furatok megmunkálási minőségének javítására megtalálhatók választékunkban a DORMER HSS, HSS-E és tömör keményfém dörzsárai és a PRAMET moduláris nagyoló, simító és micro kiesztergálói.
A PRAMET Tools a moduláris kiesztergáló szerszámok teljes palettájával áll partnerei rendelkezésére - PINZBOHR rendszerek 8mm-től 500mm-es átmérőjű furatokhoz. A legelterjedtebb alaptestrendszerek komplett palettájával rendelkezünk - DIN69871, MAS BT (JIS B 6339), DIN2080, HSK, MORSE, és WELDON (DIN1835), beelértve a toldó és szűkítő adaptereket.
Töltse le a katalógust!

Menetvágó szerszámok


A Pramet külső és belső menetek vágásához kínál szerszámokat és váltólapkákat teljes profilú M, W, RD, API, TR, UN és ACME menetekhez. A választékot kiegészítik a 60°-os részleges profilú váltólapkák. A váltólapkák a termelékeny és univerzális PVD-bevonatú 8030 minőségben kaphatók. Speciális szerszám formájában további alternatív menetprofilokat, váltólapka-alakot vagy anyagminőséget is kínálunk.
Töltse le a katalógust!