Menu
Your Cart

REGO-FIX Termék Újdonságok

Megjelent a legújabb
Termékkatalógus
Kompakt kiszerelés
Minden egyben
powRgrip, ER, multiLine, micRun
Technológiai útmutatók
Kérje saját példányát
Regisztráljon, és postázzuk
Rendszerezze
szerszámait
Patronok és szerszámok
áttekinthető tárolása
Katalógus

REGO-FIX Újdonságok

A REGO-FIX folyamatosan fejleszti meglévő termékeit, és időről időre a leginnovatívabb újdonságokkal rukkol elő. Legyen szó termék-upgrade-ről vagy különböző piacvezető gyártókkal együttműködve történő termékfejlesztésről, mindig arra törekszik, hogy a lehető legkorszerűbb megoldásokkal segítse Partnereinek mindennapi munkáját.
Termékupgrade:
reCool statikus mellett a dinamikus, forgórendszerű megoldások
powRgrip befogó - LCD kijelzős változat, automata rendszerekhez illeszkedő változat

Együttműködések:
Zoller - kombinált bemérési és szerszámbefogási folyamatok automatizálása
Alfa-sys - RFID-s termékjelölés és nyomonkövetés (éltartam, cikusidő, paraméterek)
Heimatec - digitális folyamatfigyelés
Promicron - sensoric - Főorsóba szerelt "spike" szerszám felület analizátor munka
Model: REGO-FIX EdgeMaster 3d-taster
Szerszámbeállítás a gépen belül! -  A svájci óragyártás pontosságávalA REGO-FIX - mint a svájci pontosság és precizitás megtestesítője - a közelmúltban jelentette be új, innovatív 3D-EdgeMaster precíziós központosító termékcsalád kifejlesztését. Ezzel a termékkel a REGO-FIX - a korábbi termékei..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Rego-Fix Model: REGO-FIX reCool® adapter hajtott szerszámhoz
A ForceMaster (FMA) segítségével hatékonyan és gyorsan mérheti az erőt, amellyel a szerszámot a szerszámbefogó-egység az orsókúpba behúzza. A megfelelő behúzóerő beállítása előfeltétele a biztonságos és pontos megmunkálásnak. A nem megfelelő behúzóerővel történő működésnek messzemenő és kö..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Model: REGO-FIX MQL minimálkenés
Minimálkenés (MQL) és a powRgrip®A REGO-FIX most a HSK-A 63 és HSK-E 40-es szerszámtartók esetében a DIN 69090 szerint szabványosította és a minimálkenési rendszerhez optimalizálta powRgrip® MQL termékcsaládot, tovább növelve előnyét a többi szerszámbefogó rendszerrel szemben. A PG patron és a ..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Rego-Fix Model: REGO-FIX powRgrip® SIMPLE PGS25
3.00 - 20.00mm-es tartományon belüli  hatékony, nagypontosságú, vibráció mentes munkavégzéshezA powRgrip® legnépszerűbb, leggyakrabban használt befogó osztálya a PG25. A PG25-ös befogókkal illetve patronokkal 3.00 és 20.00 mm közötti befogás eszközölhető. Mivel sok esetben a PG25 típu..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Rego-Fix Model: REGO-FIX reCool® adapter hajtott szerszámhoz
A CNC esztergálási műveletek optimalizálásakor, legegyszerűbben a hűtési folyamat hatékonyabbá tételével érhet el eredményt. A REGO-Fix reCool® adapterének alkalmazásával a meglévő forgó szerszámtartóit teheti alkalmassá a belső hűtőcsatornás szerszámok fogadására vagy a hatékony peremhűtés alkalmaz..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Rego-Fix Model: REGO-FIX secuRgrip® szerszámkihúzódás ellen
Nagyteljesítményű megmunkálásnál (HPC) jelentősen megnő a szerszám befogóból történő kihúzódásának - és ezáltal a munkadarab sérülésének - veszélye. A REGO-FIX secuRgrip® rendszere egy mechanikai, alakkal záró biztosíték révén fixen, előre beállított hosszértéken tartja a szerszámot és megakadályozz..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Model: REGO-FIX Torco Block
Megfelelő nyomatékbeállítás egyszerűen, bármilyen kulccsal!   A TORCO-BLOCK piacon elérhető egyetlen szerelő szerszám, amely az integrált nyomaték mérő berendezésnek köszönhetően gyors, kényelmes, pontos megoldást nyújt a szorítóanya megfelelő nyomatékkal történő rögzítésére.Sztenderd..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Rego-Fix Model: REGO-FIX / ER patronszorító-anya
..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Rego-Fix Model: Alfa-cleaner kúptisztító berendezés
Taper-cleaner - Kúptisztító berendezés A kúptisztító berendezéssel egyszerűen és könnyen tisztíthatjuk meg szerszámtartóinkat a rászáradt emulziótól olajoktól, és egyéb gyantás szennyeződésektől. (Eredemények: jobb körfutáspontoság, növekvő szerszáméltartam, környezetkímélő, karbantartási ktöltség ..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)

Szerszámbefogás? A leghatékonyabbat keresi?
Egy jó lehetőség, hogy powRgripre váltson

Jelentkezzen ingyenes tesztprogramunkra

powRgrip vásárlási konstrukciók

30 Nov powRgrip befogó <br> Tesztelje és bérelje
0 1798
A powrgrip kötelezettség és díjmentes tesztelése továbbra és folyamatosan elérhető.Kérje a tesztelési lehetőséget, és győződjön meg valós, üzemi körülmények közt a powRgrip teljesítményéről.Bérelje a berendezést, ha bevált és továbbra is alkalmazni s..
30 Nov powRgrip részletre <br> Kamatmentes lízing
0 1792
Ha a tesztelés után vásárlás mellett dönt, megteheti ezt most 0,00%-os hitelkonstrukciónk keretében is! Ne legyen beruházási döntés! Vásárolja meg powRgrip berendezését kamatmentes hitelkonstrukciónk keretében1, Kérje a tesztelési lehetőséget - Kötel..
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.