Menu
Your Cart

PRAMET

Váltólapkás esztergálás
Széles választékban kínálunk szerszámokat esztergáláshoz, amelyek minden alkalmazáshoz használhatók. Esztergáljon akár csak néhány milliméter vagy akár méteres átmérőjű alkatrészt, a Pramet szerszámai ideális megoldást jelentenek. A gyártásban alkalmazott legmodernebb technológia kiváló minőséget és megbízhatóságot garantál Önnek.
Váltólapkás marás
Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük legújabb fejlesztésű szerszámainkkal. Szerszámainkat a legnagyobb fémforgácsoló cégekkel együttműködve fejlesztjük, hogy azok mindig megfeleljenek a modern megmunkálási követelményeknek. Csatlakozzon szerszámaink megelégedett felhasználóihoz! Győződjön meg Ön is a PRAMET szerszámok teljesítőképességéről és megbízhatóságáról.
Váltólapkás fúrás
A furatmegmunkálás területe magába foglalja mind a furatok elkészítéséhez, mind a létező furatok megmunkálási minőségének javítására használt szerszámokat. A PRAMET választék 2xD, 3xD, 4xD és 5xD méretben tartalmaz váltólapkás fúrókat
Kiesztergálás
A furatok megmunkálási minőségének javítására ajánljuk a - DORMER dörzsárai mellett - a PRAMET moduláris nagyoló, simító és micro kiesztergálóit. Széles termékpalettánkban megtalálhatók a PINZBOHR rendszerek (8mm-től 500mm-es átmérőjű furatok) is. A legelterjedtebb alaptestrendszerek komplett palettájával rendelkezünk - DIN69871, MAS BT (JIS B 6339), DIN2080, HSK, MORSE, és WELDON (DIN1835), beelértve a toldó és szűkítő adaptereket.
Menetvágó szerszámok
A Pramet külső és belső menetek vágásához kínál szerszámokat és váltólapkákat teljes profilú M, W, RD, API, TR, UN és ACME menetekhez. A választékot kiegészítik a 60°-os részleges profilú váltólapkák. A váltólapkák a termelékeny és univerzális PVD-bevonatú 8030 minőségben kaphatók. Speciális szerszám formájában további alternatív menetprofilokat, váltólapka-alakot vagy anyagminőséget is kínálunk.

PRAMET DORMER kapcsolódó cikkek:

22 Jun BlackShark menetfúrók
0 4514
A Black Shark menetfúró magas fokú biztonságot nyújtShark Line menetfúróink választékát nagy szilárdságú acélokhoz és titánötvözetekhez való szerszámokkal bővítettük ki   Rendelje meg a dormershop.hu/-n!  Az új menetfúrók terelőéles egyenes hornyú (E..


Kérdése van a termékekkel kapcsolatban?
Töltse ki a lenti formot, vagy keressen bennünket telefonon: 1/329-1717

Ellenőrző kód
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.