Menu
Your Cart

REGO-FIX micRun® nagypontosságú patronos befogórendszer

REGO-FIX micRun® nagypontosságú patronos befogórendszer

A powRgrip® hidegzsugor rendszer és a hagyományos ER rendszer közt átmenetet képező REGO-FIX micRun® rendszer előnyei közé tartozik:
≤ 3 μm körfutáspontosságot biztosít (3xD kinyúláson) Halk és vibrációmentes működés (horny nélküli anya) különösen nagysebességű megmunkáláshoz ideális
REGO-FIX micRun® nagypontosságú patronos befogórendszer

A szorítópatronos szerszámbefogó-rendszerek továbbra is a legmegfizethetőbb, legrugalmasabb és ezáltal a legnépszerűbb szerszámbefogó megoldást képviselik a piacon, így a micRun® rendszer valójában a REGO-FIX ER rendszerének továbbfejlesztett változata, amely 3xD befogási átmérőnél ≤ 3 μm körfutáspontosságot biztosít:


micRun®-rendszer maximálisan rugalmas felhasználási lehetőséget biztosít a lehető legpontosabb körfutás mellett: 1.00-20.00 mm-es tartományon a szerszámátmérőt egyetlen tartóval képes befogni. A normál ER rendszerrel analóg módon MR 11, 16, 25 és 32 méretekben áll rendelkezésre.
micRun® rendszerrel használhat belső hűtésű szerszámot is. Ez a precíziós  szorítóanyákra felhelyezhető REGO-FIX tömítőgyűrűkkel oldható meg (DS/ER tömítőgyűrűk),  illetve lehetősége van periferikus hűtésre is REGO-FIX hűtőfolyadék-terelő gyűrűk használatával. A rendszer 150 bar hűtőfolyadéknyomás mellett is pontosan működik (KS/ER terelőgyűrűk)

A forgásszimmetrikus szorítóanya speciális bevonatának köszönhetően nagyobb szorítóerőt képes kifejteni. A rendszer kiváló rezgéscsillapító jellemzőit az alkatrészek (befogó, patron és szorítóanya) különböző rugalmassági modulusainak köszönheti. Minden egyes alkatrész finoman kiegyensúlyozott. A micRun®-rendszer - pontosságának köszönhetően - növeli a szerszám élettartamát, és jobb felületminőséget eredményez. A pontos körfutás a géporsót is védi, ezáltal a karbantartási költségeket is csökkenti.


A micRun® rendszer kifejlesztésével a REGO-FIX átmenettel kíván szolgálni az ER patronos befogó rendszerek, és a ma legpontosabbnak számító powRgrip rendszer között.  

 ismételhetőség, konstans teljesítmény
 nagyobb nyomatékátadás
 nincs szükség külön szorítóegységre a befogáshoz vagy a kötés oldásához
 elérhető legnagyobb körfutáspontosság
 rendkívüli szorítóerő
 zajmentes
 h11-es szártűrésig befogható
 egyszerű összeszerelés
 egyedi tervezés és kialakítás az elérhető legpontosabb szorítás érdekébenA termékről bővebb információt, részletes termékrpogramáttekintőt a lenti linken letölthető katalógusokban talál 


0.- Ft
Nettó ár: 0.- Ft

Szerszámbefogás? A leghatékonyabbat keresi?
Egy jó lehetőség, hogy powRgripre váltson

Jelentkezzen ingyenes tesztprogramunkra

powRgrip vásárlási konstrukciók

30 Nov powRgrip befogó <br> Tesztelje és bérelje
0 1798
A powrgrip kötelezettség és díjmentes tesztelése továbbra és folyamatosan elérhető.Kérje a tesztelési lehetőséget, és győződjön meg valós, üzemi körülmények közt a powRgrip teljesítményéről.Bérelje a berendezést, ha bevált és továbbra is alkalmazni s..
30 Nov powRgrip részletre <br> Kamatmentes lízing
0 1792
Ha a tesztelés után vásárlás mellett dönt, megteheti ezt most 0,00%-os hitelkonstrukciónk keretében is! Ne legyen beruházási döntés! Vásárolja meg powRgrip berendezését kamatmentes hitelkonstrukciónk keretében1, Kérje a tesztelési lehetőséget - Kötel..
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.