Menu
Your Cart

ALFA-SYS

További infó itt
ÜZEMI SZERSZÁMBEMÉRŐK
MOST AKCIÓS ÁRON:
5 990.- EUR
alfa-cleaner
Tiszta munkavégzés...
a pontos munkáért

Az alfa-sys szerszámbemérő és -beállító berendezéseinek tervezésekor és gyártásakor a tömeggyártás helyett a szakszerűség, egyedi - ember és műhelybarát - tervezés és vevőközpontúság kap igazán nagy hangsúlyt. A vevői igények figyelembevételével testreszabott megoldást kínálunk, de a könnyű kezelhetőség, a komplexitás, a karbantartás-mentes működés minden esetben kiemelt szempont. Nagy hangsúlyt kap nálunk, hogy a berendezéseink az első beüzemelést követően ne igényeljenek további beállítási ráfordításokat, így Ön a beállítási és programozási költségeken is jelentős összeget takaríthat meg

Brand: Alfa-sys Model: Alfa-sys szerszámbemérő berendezés
Alfa-set Swift - üzemi szerszámbemérő Az alfa-sys szerszámbemérő és -beállító berendezésekkel pontos, hatékony és sikeres lesz a munkája A vevői igények figyelembevételével testreszabott megoldást kínálunk, de a könnyű kezelhetőség, a komplexitás, a karbantartás-mentes működés minden esetben kieme..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Alfa-sys Model: Alfa-sys professzionális szerszámbemérő berendezés
Alfa-set Vision - professzionális mérőszobai szerszámbeállítók Az alfa-sys szerszámbemérő és -beállító berendezésekkel pontos, hatékony és sikeres lesz a munkája A vevői igények figyelembevételével testreszabott megoldást kínálunk, de a könnyű kezelhetőség, a komplexitás, a karbantartás-mentes műk..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Alfa-sys Model: Alfa-cleaner kúptisztító berendezés
Alfa-cleaner - Kúptisztító berendezés A kúptisztító berendezéssel egyszerűen és könnyen tisztíthatjuk meg szerszámtartóinkat a rászáradt emulziótól olajoktól, és egyéb gyantás szennyeződésektől. (Eredemények: jobb körfutáspontoság, növekvő szerszáméltartam, környezetkímélő, karbantartási ktöltség c..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Alfa-sys Model: Alfa-clamp szerszámszerelő készülék
Alfa-clamp - szerszámtartó szerelő Szenzációsan egyszerű - Egyszerűen szenzációs• Biztonságos rögzítés• Minimális rögzítőerőt igényel• A különböző foglalatok könnyen és gyorsan cserélhetőek• Biztonságos, balesetmentes szerelés• Rugós rögzítőcsap• Mechanikus biztonsági csap• A jobb szerszám..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Alfa-sys Model: Alfa-test koncentricitás mérő
Alfa-test - koncentricitás mérőA szerszám koncentrikusság-hibájából eredő ütés rontja a gép teljesítményét, a munkadarab felületét, a forgácsleválasztáshoz szükséges élgeometriákat, nem engedi érvényesülni technológiai előnyeit és csökkenti a szerszám élettartamát.Bármilyen szerszámokhoz haszná..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Brand: Alfa-sys Model: Alfa-height koncentricitás és magasság mérő
Alfa-height - magasság mérőAz alfa-height az alfa-test koncentricitás mérő továbbfejlesztett változata. Itt az alaplapot egy mérőaljzattal együtt szállítjuk, amire az Önök magasság mérője applikálható. A mérőaljzat eltávolításakor az alaplapon kialakított furatba csatlakoztatható a menetes mérő..
0.- Ft
Nettó ár:0.- Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Kérdése van a termékekkel kapcsolatban?
Töltse ki a lenti formot, vagy keressen bennünket telefonon: 1/329-1717

Ellenőrző kód
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.