Menu
Your Cart

Újdonságok RSS Feed

31 Jul Szerszámautomaták 9.900 EUR-ért
0 6071
Szerszámautomaták 9.900 EUR-értAz ár egy önálló, PC-vel, szoftverrel rendelkező 76 rekeszes automatát tartalmaz*      Tudjon meg többet, töltse le a katalógust…Mit tartalmaz az ár?- High-tech kivitelű fiókos szerszámszekrényEllenálló alapanyag, finom..
31 Jul EHWA Automotive
0 2183
Az EHWA világszerte autóipari gyártó cégek és komplementer iparágak beszállítója.Termékpalettájának rövid és áttekintő bemutatását az alábbi összefoglaló tartalmazza,amely az autóipari termékek és azok megmunkálásához ajánlott szerszámainkat ren..
31 Jul REGO Torco Block
0 811
Meghúzási nyomaték beállítás egyszerűen, bármilyen kulccsal.       A TORCO-BLOCK piacon elérhető egyetlen szerelő szerszám, amely az integrált nyomaték mérő berendezésnek köszönhetően gyors, kényelmes, pontos megoldást nyújt a szorítóanya megfelelő n..
31 Jul REGO PG megújul
0 2437
A legkülönfélébb felhasználói igényhez igazodva a REGO-FIX bővítette a powRgrip hidegzsugor befogó készülék választékátÚJDONSÁGOKPGU9500 - hagyományos befogókészüléK:- 5 év garancia- integrált ciklusszámláló- halkabb motorPGU9800 - továbbfejlesztett ..
31 Jul REGO secuRgrip
0 219
secuRgrip® ER patronos és PG hidegzsugor befogórendszerben...hogy a biztonságos befogás ne legyen többé kihívás!  Rendszerelőnyök  • A szerszám- és a patronkihúzódás ellen tökéletesen (100%-ban) biztosított rendszer • Nem szükséges egyedi szersz..
31 Jul KYOCERA QDA tömör keményfém fúrók
0 63
Ismerje meg a KYOCERA QDA költséghatékony fúró családját:5 anyagcsoporthoz, nagy sebességgel alkalmazható, jobb felületi minőség mellett.Rendkívül sokoldalú fúrósorozat, munkadarab-anyagok széles skálájához Háromféle kialakításban, ø 1 mm-től belső h..
01 Jul Heimatec - digitális folyamatfigyelés
0 1636
  Digitális folyamatfigyelés a  heimatec.Sensoric-kal A  magasabb termelékenység elérése érdekében a kritikus szerszámparamétereket ellenőrizni kell. A digitalizálás most lehetővé teszi a folyamatok optimalizálását a meghajtott eszközöknél is.Ilyen m..
22 Jun LISTA konfigurátor
0 1231
Rendezze be műhelyét a high-tech LISTA műhelyberendezésekkel.Miért?Többezer kiegészítő közül választhatLépésről-lépésre haladva állíthatja össze a teljes projektetDinamikus képet kap a tervezett enteriőrrőlA program automatikusan javasolja az elérhet..
22 Jun BlackShark menetfúrók
0 1047
A Black Shark menetfúró magas fokú biztonságot nyújtShark Line menetfúróink választékát nagy szilárdságú acélokhoz és titánötvözetekhez való szerszámokkal bővítettük ki   Rendelje meg a dormershop.hu/-n!  Az új menetfúrók terelőéles egyenes hornyú (E..
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.