Menu
Your Cart

REGO-FIX powRgrip PGC

REGO-FIX powRgrip PGC
REGO-FIX powRgrip PGC
PROMÓCIÓ
REGO-FIX powRgrip PGC
REGO-FIX powRgrip PGC
REGO-FIX powRgrip PGCÜnnepelje velünk a REGO-FIX születésnapját!

A svájci REGO-FIX  precíziós befogógyártó - az ER patronos és a powRgrip® hidegzsugor befogórendszer kifejlesztője és szabadalmazója -  70 éves évfordulója alkalmából,  most rendkívül  kedvező ajánlattal szólítja Önt is az ünneplésre.

PGC kompakt csomag:  kivételes ajánlat keretében most rendkívüli áron szerezheti be hidegzsugor kezdőcsomagját. A befogóhoz most 5db PG szerszámtartót és 5db PG patront ill. APC adaptert ajánlunk kivételes áron! A befogókészülék az évforduló alkalmából kibocsátott limitált szériás darab!

Éljen a  lehetőséggel, válasszon csomagajánlataink közül és szerezzen be egy limitált szériás powRgrip® PGC befogót és alapcsomagot MOST rendkívüli áron!

<-- További információkért töltse le a promóciós lapot

A kézi powRgrip még soha nem volt ilyen népszerű. Köszönhető mindez annak, hogy a kézi változat rendkívül gazdaságos, kompakt megoldást jelent! A termelési, gyártási technológia innovációjához drasztikusan hozzájárul ráadásul most - a limitált szériás jubileumi kiadás - a készlet erejéig 2.350 EUR-ért az Öné lehet!

Miért jó választás a powRgrip® PGC manuális szerszámbefogó?

// Szėles befogási tartomány, PG6-tól - PG25-ig

// Csereszabatos valamennyi powRgrip® termékkel (patronok és befogók)

// Gyors szerszámcsere (9 mp)

// Nincs szükség elektromos csatlakozásra

// Kis tömegű (~20 kg)

// Könnyen mozgatható, nem helyhez kötött

// Karbantartás mentes (Nincs szükség olajcserére)

// Használata biztonságos (a kezek és az ujjak nem sérülnek/égnek meg)

// 2003 óta tesztek igazolják az eredményességét– Több mint 1000 berendezés üzemel a világon

0.- Ft
Nettó ár: 0.- Ft

powRgrip vásárlási konstrukciók

01 Jul powRgrip StarterPack<br> csomagajánlat: 3.690€
0 457
Ünnepelje velünk a REGO-FIX születésnapját! A svájci REGO-FIX  precíziós befogógyártó - az ER patronos és a powRgrip® hidegzsugor befogórendszer kifejlesztője és szabadalmazója -  70 éves évfordulója alkalmából,  most rendkívül  kedvező ajánlattal ..
30 Jun PGC Limitált szériás <br> powRgrip 2.350 EUR
0 466
MÉG SOHA NEM VOLT ilyen népszerű a powRgrip kézi berendezése.  A kézi változat ugyanis egyszerre jelent rendkívül gazdaságos megoldást, és járul hozzá drasztikusan a termelési, gyártási technológia innovációjához.A limitált szériás jubileumi kiadás p..
30 Nov powRgrip befogó <br> Tesztelje és bérelje
0 273
A powrgrip kötelezettség és díjmentes tesztelése továbbra és folyamatosan elérhető.Kérje a tesztelési lehetőséget, és győződjön meg valós, üzemi körülmények közt a powRgrip teljesítményéről.Bérelje a berendezést, ha bevált és továbbra is alkalmazni s..
30 Nov powRgrip részletre <br> Kamatmentes lízing
0 225
Ha a tesztelés után vásárlás mellett dönt, megteheti ezt most 0,00%-os hitelkonstrukciónk keretében is! Ne legyen beruházási döntés! Vásárolja meg powRgrip berendezését kamatmentes hitelkonstrukciónk keretében1, Kérje a tesztelési lehetőséget - Kötel..

Kérdése van a powRgrip-pel kapcsolatban?

Ellenőrző kód
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.