Menu
Your Cart

REGO-FIX RSS Feed

31 Jul REGO Torco Block
0 3604
Meghúzási nyomaték beállítás egyszerűen, bármilyen kulccsal.       A TORCO-BLOCK piacon elérhető egyetlen szerelő szerszám, amely az integrált nyomaték mérő berendezésnek köszönhetően gyors, kényelmes, pontos megoldást nyújt a szorítóanya megfelelő n..
31 Jul REGO PG megújul
0 5504
A legkülönfélébb felhasználói igényhez igazodva a REGO-FIX bővítette a powRgrip hidegzsugor befogó készülék választékátÚJDONSÁGOKPGU9500 - hagyományos befogókészüléK:- 5 év garancia- integrált ciklusszámláló- halkabb motorPGU9800 - továbbfejlesztett ..
31 Jul REGO secuRgrip
0 2708
secuRgrip® ER patronos és PG hidegzsugor befogórendszerben...hogy a biztonságos befogás ne legyen többé kihívás!  Rendszerelőnyök  • A szerszám- és a patronkihúzódás ellen tökéletesen (100%-ban) biztosított rendszer • Nem szükséges egyedi szersz..
30 Nov powRgrip befogó <br> Tesztelje és bérelje
0 1862
A powrgrip kötelezettség és díjmentes tesztelése továbbra és folyamatosan elérhető.Kérje a tesztelési lehetőséget, és győződjön meg valós, üzemi körülmények közt a powRgrip teljesítményéről.Bérelje a berendezést, ha bevált és továbbra is alkalmazni s..
30 Nov powRgrip részletre <br> Kamatmentes lízing
0 1858
Ha a tesztelés után vásárlás mellett dönt, megteheti ezt most 0,00%-os hitelkonstrukciónk keretében is! Ne legyen beruházási döntés! Vásárolja meg powRgrip berendezését kamatmentes hitelkonstrukciónk keretében1, Kérje a tesztelési lehetőséget - Kötel..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.