Menu
Your Cart

Alfa-test

Alfa-test
Alfa-test
Alfa-test
Alfa-test
Alfa-test


Alfa-test - 
koncentricitás mérő

A szerszám koncentrikusság-hibájából eredő ütés rontja a gép teljesítményét, a munkadarab felületét, a forgácsleválasztáshoz szükséges élgeometriákat, nem engedi érvényesülni technológiai előnyeit és csökkenti a szerszám élettartamát.

Bármilyen szerszámokhoz használhatja:

• Homlok maró szerszámok
• Oldalazó maró szerszámok
• Kiesztergáló szerszámok
• Csigafúrók, stb

Kialakítás: Precíziós golyóscsapágyazás biztosítja az SK 40 vagy SK50 típusú szerszámtartók orsójának futás-pontosságát, így a szerszámközpont stabil és ütésmentes* (300 mm szerszámkinyúlás esetén max 0,005 mm ütés)

Alumínium test, RAL 9016 szemcseszórt bevonattal. Csuklós állvány központi rögzítő rendszerrel a mikro- finomságú beállításért.

Az aljzatban a mérőóra állvány a mérni kívánt szerszám jellegétől függően különböző pontokon rögzíthető (3 db menetes furat).

Továbbfejlesztett változata az alfa-height, amely modellnél az alaplapot egy mérőaljzattal együtt szállítjuk, amire az Önök magasság mérője applikálható.

A mérőaljzat eltávolításakor az alaplapon kialakított furatba csatlakoztatható a menetes mérőóra állvány (az alfa-test modellhez hasonlóan) Ez a berendezés a magasságmérővel kombinálva tehát egy univerzálisabb megoldást jelent.


Tekintse meg videónkat (kattintson a videó fülre fent)
0.- Ft
Nettó ár: 0.- Ft
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.